KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupy

CHOCIAŻ TRUDNO JEST WKOŁO, W DOMU ZAWSZE JEST WESOŁO!

Kochane Przedszkolaki, Drodzy Rodzice!
Poniżej zamieszczamy pomysły na spędzanie czasu w domu.

Trzymajcie się zdrowo i uważajcie na siebie!
Koniecznie śledźcie naszą stronę i Facebooka, bo wkrótce pojawią się kolejne pomysły :)

Potrafimy rozmawiać o ważnych sprawach

Czy wiecie, że w dniu 21 marca (kiedy przyszła do nas Wiosna) obchodziliśmy również Dzień Kolorowej Skarpetki.

Mali przyrodnicy -odkrywam i poznaję

Tutaj poznajemy zagadki przyrody, która często nas zadziwia.Pamiętajmy, że dbając o nią, będziemy zawsze mogli cieszyć się jej pięknem.

Zabawy z kodowaniem

Zapraszam Cię do wspólnej zabawy. *Zakodowana gimnastykaAby dobrze się bawić i rozruszać swoje ciało potrzebujesz tylko kostki do gry. Rzuć kostką, policz ile oczek wypadło. Sprawdź na planszy poniżej, jakie musisz teraz wykonać ćwiczenie. Powtórz je tyle razy, ile widzisz oczek na kostce :)...

Wiem co jem -nasze Kółko kulinarne

W tym miejscu znajdziecie przepisy na zdrowe i smaczne potrawy naszego Kółka :) Rączki umyte? Fartuszki założone? Jesteście gotowi?

Mali badacze -doświadczenia i eksperymenty

Kochane Przedszkolaki, Czy Wy lubicie eksperymentować? Pewnie, że tak :) Jest przy tym zawsze mnóstwo świetnej zabawy i wiele ciekawych odkryć!

Poranki Freblowskie dla dzieci

Nasze Biedronki doskonale znają dary Froebla i świetnie się z nimi bawią każdego dnia w przedszkolu. Zajrzyjcie koniecznie .....

ALE DRAKA – MAMY ZADANIE DLA PRZEDSZKOLAKA!

Niedługo nadejdzie wiosna:) i będziemy cieszyć się coraz większą ilością zieleni. Niech w naszym przedszkolnym ogrodzie pojawi się więcej kolorowo kwitnących roślin, które Wam się podobają....

Polecamy do edukacji w domu wykorzystanie bezpiecznych dla dzieci stron internetowych ......

Język angielski ze Stevem

Zachęcamy do zajęć z języka angielskiego z Stevem Wattsem w ramach dostępności do materiałów dla naszych przedszkolaków. Użyjcie swoich kodów :)