KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupy

CHOCIAŻ TRUDNO JEST WKOŁO, W DOMU ZAWSZE JEST WESOŁO!

Kochane Przedszkolaki, Drodzy Rodzice!
Poniżej zamieszczamy pomysły na spędzanie czasu w domu.

Trzymajcie się zdrowo i uważajcie na siebie!
Koniecznie śledźcie naszą stronę i Facebooka, bo wkrótce pojawią się kolejne pomysły :)

Wiem co jem -nasze Kółko kulinarne

W tym miejscu znajdziecie przepisy na zdrowe i smaczne potrawy naszego Kółka :) Rączki umyte? Fartuszki założone? Jesteście gotowi?

Język angielski ze Stevem

Zachęcamy do zajęć z języka angielskiego z Stevem Wattsem w ramach dostępności do materiałów dla naszych przedszkolaków.

Co to jest… iluzja?

Kochane Przedszkolaki! Poznaliście już wiele powiedzeń i ich znaczeń. Na pewno wiecie, że czasem nie musimy rozumieć ich dosłownie. Powiedzcie sami –czy mówiąc mam muchy w nosie mam na myśli to, że mój nos jest pełen much...

Warszawa oczami przedszkolaka -Twój widok z okna

Kochane Przedszkolaki, kończąc nasze wielodniowe rozmowy i zabawy związane z naszym rodzinnym miastem – Warszawą, mamy dla Was na miłe zakończenie naszych wspólnych działań, małą galerię prześlicznych prac w wykonaniu naszych wielkich artystów.

Co to znaczy...?

Kochane Przedszkolaki! Rozpoczynamy kolejny tydzień zabaw w domu. Przez najbliższe dni będziemy rozmawiali o tym, co znaczą pewne przysłowia, powiedzenia. W ostatnich latach poznaliście ich już bardzo, bardzo dużo. Kto z Was pamięta, co to znaczy dostać małpiego rozumu albo być nie w sosie?

Święta majowe -ważny temat!

My umiemy rozmawiać o ważnych dla nas sprawach, dlatego zapraszamy Was do obejrzenia filmiku i rozmów z Waszymi bliskimi na temat naszego kraju i symboli narodowych....

Sprawdź swoją wiedzę o Warszawie! :)

Serwus Przedszkolaki! Ostatnio poznaliście dużo cennych informacji o mieście, w którym mieszkamy -Warszawie. Mamy nadzieję, że zapamiętaliście najważniejsze z nich. Sprawdźcie swoją wiedzę odpowiadając na pytania quizu.

Warszawski quiz o legendach

Kochane Przedszkolaki, a teraz próba sił przed Wami! Kto z Was uważnie wysłuchał wszystkich pięciu warszawskich legend i wykonał zadania nie będzie miał najmniejszego problemu, aby rozwiązać nasz warszawski quiz i zdobyć tytuł Zwycięscy!

Światowy Dzień Ziemi

Kochane Przedszkolaki! 22. kwietnia to niezwykle ważny dzień. Wiecie jaki? Święto ma nasza Ziemia!

Zabawy z kodowaniem

Dzień dobry Przedszkolaki! Dzisiaj chcę Was zaprosić do kolejnych zabaw z kodowaniem. Potrzebujemy … klocków :)